1XBET

Tukang buku 1xbet

1xbet nyaéta tukang buku anu paling populér di dunya, sadayana parantos nguping ngeunaan dirina dina hiji cara atanapi cara anu sanés, malah jalma anu jauh tina dunya olahraga sareng kasino. Perusahaan didamel di 2007, kantor geuwat nyetél sababaraha tempat tohan dumasar darat. Laun-laun imah mimiti ngagedéan sareng lebet 2012 Kuring parantos gaduh halaman wéb lengkep pikeun nampi taruhan online. 1xbet damel di handapeun lisénsi perusahaan Walanda, konsér di Curaçao. Pikeun kaperluan 2012 imah kagungan langkung ti 400 locales de apuestas terrestres.

Salami dua taun ka hareup, pangarang buku muka langkung ti 200 tempat judi di nagara CIS. Kitu gancangna kagiatan imah taruhan dikembangkeun, yén dina waktos anu pondok sapertos éta imah tiasa néwak 500.000 pangguna dina komputer anjeun. 1xbet pang populerna di Walanda, Portugal sareng Bélgia, pero sobre todo en Italia.

Sering pisan pangusaha buku ngundang pamaén bal anu kasohor pikeun ilubiung dina kampanye promosi na; Janten, Pamaén bal Italia Andea Pirlo janten rai perusahaan. Imah ogé ngadukung kajawaraan sepakbola kalebet liga Serie A Italia sareng klub maén bal terkenal sapertos Barcelona., Liverpool y Chelsea.
Promosi aktif dina Internét parantos ngajantenkeun imah 1xbet pangiklan pangpentingna katilu, solo precedido por google y pepsico.

Numutkeun kana analitik tina 2020 tukang buku 1xbet diwanohkeun dina 51 nagara, y se encuentra entre las diez casas de apuestas más populares del mundo.

1xbet es una de las pocas casas que ha recibido el premio “La Estrella Emergente en Innovación de Apuestas Deportivas”.

Tinjauan perusahaan

Tukang buku nampi taruhan online dina halaman wéb na. Pamaén tiasa bet dina sagala olahraga katelah:

Maén bal Bola voli Baskét Hoki
Ténis méja Badminton Anak panah Jangkrik
Olahraga siber Baseball Bola tangan Snooker
UFC Maén bal Australia Biathlon polo cai
polo cai Seni Béladiri Laju skating dina és Ski
Luncat langit Bandy Catur Lantai bola

 

Acara dijadwalkeun pikeun tiap olahraga, odds, sareng ogé varian hasil anu pamuter tiasa nempatkeun alungan dina.

Halaman wéb resmi henteu primitif dina panggunaanana, tapi upami didedikasina 5 menit pikeun diajar sadayana bakal pas. Sadaya tab diposisikan saé pisan relatif ka silih, janten moal aya masalah émutan lokasi anjeun.

Halaman wéb resmi

1xbet parantos lami aya di pasar taruhan, tapi ngeunaan halaman wéb resmi, ieu modéren pisan. Ti desain dugi ka navigasi, imah pas waktuna ngamutahirkeun situs, upami aya kalepatan, dileungitkeun dina waktos anu sesingkatna. Penting pisan pikeun pamaén yén odds dimuat dina waktosna, hususna pikeun anu resep maén langsung.

Halaman wéb resmi tiasa dianggo tanpa gangguan 24/7, sareng di handapeun unggal halaman dina situs aya jandela asisten obrolan online dimana anjeun tiasa naroskeun patarosan sareng kéngingkeun waleran dina sababaraha menit.

 

Pilem 1xbet

Di sagigireun kaulinan sareng kasino, pamaén bakal tiasa bet dina pilem sareng serial TV, kumargi seueur perdana pilem parantos ditunda kusabab kaayaan wabah coronavirus. Naon deui, panghargaan Festival Film Cannes parantos dibatalkeun pisan.
Di bumi anjeun tiasa ngadamel taruhan anu pikaresepeun sapertos kieu:

Tarohan Katerangan Varian
Saha anu bakal janten Bond anyar? Serial pilem James Bond sareng Daniel Craig parantos réngsé, Saha anu tiasa ngagentos Inggris anu kawéntar?
  1. James Norton
  2. Idris Elba
  3. Tom Hardy
  4. Tom Hiddleston
  5. Nikolaj Coster-Waldau
  6. Ryan Gosling
  7. David Beckham
Saha anu bakal terakhir tampil dina pidéo peringatan dina upacara Oscars 2021 Dina pangiriman Oscar, tungtungna aya tradisi khusus, Pidéo nunjukkeun palaku anu parantos aya hubunganana sareng pilem sareng parantos masihan sumbangan dina hiji cara atanapi cara anu sanés. Sadayana jalma heran saha anu terakhir pikeun muncul dina video éta.
  1. Olivia de Havilland
  2. Max von Sydow
  3. Ennio Morricone
Pilem kotor pangluhurna 2021 Ieu salah sahiji tarohan pang populerna dina kategori pilem 1xbet, ieu daptar ti mana anjeun kedah milih pilem anu paling ageung di box office saalam dunya.
  1. Wonder Woman
  2. Mortal Kombat
  3. Randa hideung
  4. Gancang tur ngamuk 9
  5. Danube
  6. Teu aya waktos kanggo maot

 

Aya ogé kode promosi, bonus sareng promosi pikeun jenis taruhan ieu, langganan buletin resmi pikeun salawasna mutahir sareng beja panganyarna ti bumi.

 

Login kana akun pribadi di 1xbet

Rekening pribadi mangrupikeun panel kontrol pikeun masing-masing pamuter pikeun ngendalikeun sadaya fungsi bumi.

Sakali anjeun parantos ngalengkepan sadaya bidang tina formulir pendaptaran, anjeun tiasa ngalebetkeun akun pribadi anjeun, ogé neundeun sareng narik dana ku cara naon waé anu cocog pikeun anjeun, tingali statistik kaulinan, Anjeun tiasa ningali status akun utama sareng Obligasi, sareng ogé maénkeun kasino online. Pikeun ngakses akun 1xbet pribadi anjeun anjeun kedah ngeklik ikon jalma di juru katuhu luhur.
Upami anjeun maénkeun tina aplikasi mobile, maka anjeun tiasa ngaropea akun pribadi anjeun kana karesep anjeun. Dina bagian karesep anjeun tiasa nambihan olahraga sareng tab favorit anjeun sareng ngahapus tab anu anjeun henteu kedah.

Akun pribadi pangguna kedah gaduh sadaya alat anu diperyogikeun pikeun ngatur kode promosi. Dina bagian "Setélan Akun" pangguna bakal tiasa ningali daérah "verifikasi kode promosi", sareng di gigireunana nyaéta tombol "verifikasi kode promosi", kalayan anu anjeun tiasa terang kaayaan panggunaan sareng nangtoskeun waktos validitas unggal kode promosi. Anjeun tiasa sering nampi kode promosi pikeun ulang taun anjeun atanapi liburan anu sanés. Salaku bonus, ucapan selamat dikirim ku SMS kana nomer telepon anjeun. Naon deui, upami anjeun hilap kana kode promo, data bakal disimpen dina sajarah sareng, dugi ka tanggal kadaluarsana, Anjeun tiasa nganggo kode promosi iraha waé anu cocog sareng anjeun.

Vérsi mobile

Upami anjeun gaduh komputer lami atanapi internét laun, anjeun tiasa nempatkeun taruhan anjeun ngalangkungan vérsi sélulér, anu situs resmi sami, ngan saderhana. Di jerona anjeun tiasa ngalaksanakeun sadaya operasi anu sami, nempatkeun alungan, maén kasino, bet dina tote, ngan ukur langkung gancang. Versi sélulérna moal ngagaduhan spanduk iklan anu mencolok, animasi, sabab éta bakal tiasa dianggo langkung gancang. Versi mobile beda-beda ti anu utama kecuali dina desain, di dirina sadayana langkung saderhana.

Pikeun bagian na, dina halaman wéb resmi aya tautan pikeun masang aplikasi mobile.

Fitur sanésna nyaéta halaman sélulér ogé tiasa dianggo tina komputer desktop. Situs na saderhana pisan, janten moal nganggo seueur patalimarga.

Unduh aplikasi mobile pikeun android sareng ios

Janten taruhan éta sakumaha raoseun, pamekar tina 1xbet bookmaker parantos nyiptakeun aplikasi pikeun Android. Program pinuh rélikasi halaman wéb resmi sareng ngamungkinkeun pamaén bet dina sadaya acara anu aya dina vérsi lengkep. 24 jam beurang.

Tautan pikeun ngaunduh program éta dina halaman wéb resmi di bumi, pikeun masang éta ngan ukur klik dina tautan. Naon deui, anjeun tiasa ngaunduh program tina jasa file APK.

Versi mobile tina 1xbet parantos dikembangkeun pikeun panggunaan anu langkung saé, tapi aya kalan-kalan program na tiasa henteu jalan, naon anu tiasa janten cukang lantaranana:

  1. Aplikasi na, sapertos halaman wéb, perlu pangropéa dijadwalkeun, naon 1xbet ngingetkeun sateuacanna. Upami anjeun teu acan ningali peringatan, cobian lebet kana akun pribadi anjeun tina vérsi komputer dina situs.
  2. Sababaraha pangguna nganggo judi ilegal, kana sarap, yén pangusaha buku parantos diajar ngitung sareng ngahalangan rekening. Meureun éta sababna anjeun teu tiasa ngakses akun pribadi anjeun. Alesan pikeun meungpeuk akun ogé tiasa janten kasalahan ti moderator 1xbet, bisi éta anjeun kudu ngahubungi jasa pangrojong pangusaha.

Program 1xBet tiasa didownload tina situs bumi, tapi sanés tina jasa Google Play resmi, sabab kabijakan Google ngalarang panggunaan judi.

 

 

Ngunduh program pikeun ios langkung gampang, ti App Store, aplikasi beuratna saeutik pisan, janten anjeun teu kedah ngantosan lami teuing pikeun masangna.

Pikeun mimiti maénkeun dina aplikasi iPhone anjeun kedah nuturkeun pitunjuk ieu:

  1. Bets ngan ukur ditampi upami anjeun parantos ngadaptar sareng neundeun setoran.
  2. Sateuacan tohan, diajar tawaran anu nawar.
  3. Dina baris pilih olahraga anu pang caketna anjeun, pamula umumna milih maén bal.
  4. Pikeun milih olahraga, diajar kaulinan anu aranjeunna tarohan sareng pilih anu paling pikaresepeun pikeun anjeun.
  5. Milih hasil anu anjeun hoyong tarohan, nyaéta 3 hasil utama: P1- tim juara munggaran, Tim juara P2 detik, X-dasi.
  6. Ati-ati analisa statistik pertandingan dua grup sareng pilih pengamatan anjeun di akhir.
  7. Saatos dianalisis sadaya hasilna, anjeun bakal ningali jandéla, kupon kalayan konpirmasi alungan, lebetkeun jumlah anu anjeun badé nanem modal teras pencét dina tombol "Bet"
  8. Anjeun kedah tingali "Tarohan dina layar anjeun".
  9. Sadaya taruhan bakal muncul dina menu "Sejarah".
  10. Anjeun tiasa ngonpigurasikeun pesen téks pikeun @mail anjeun pikeun nampi sadaya inpormasi ngeunaan taruhan sareng pertandingan populér dina waktos anu pas.

Cék in

Prosés pendaptaran di bumi saderhana pisan, sareng akun pribadi tiasa didamel henteu ngan ukur ngalangkungan halaman wéb resmi, tapi ogé ngalangkungan aplikasi mobile sareng versi sélulér tina situs éta. Anjeun tiasa ngalangkungan prosés auténtikasi ku sababaraha cara, nyaéta:

  1. Dina hiji klik
  2. Ngaliwatan jaringan sosial
  3. Kalayan nomer telepon sélulér
  4. Ku email.

Saatos ngalengkepan formulir pendaptaran sareng ngadamel setoran ku cara naon waé ieu, anjeun tiasa nempatkeun taruhan sareng maén dina kasino online. Auténtikasi hiji-klik henteu lengkep, janten entong heran upami anjeun moal tiasa setoran sareng tarohan.

Modeu pendaptaran +
Ku email Sakali pendaptaran réngsé, akun anjeun sapinuhna fungsional. Anjeun bakal tiasa nempatkeun taruhan sareng mundur dana tanpa pendaptaran tambihan. Anu pangpanjangna sareng paling hese. Peryogi perhatosan sareng kasabaran.
"Dina hiji klik" Cara panggancangna pikeun ngamimitian taruhan. Minimum inpormasi salami pendaptaran. Anjeun tiasa langsung nempatkeun taruhan (upami anjeun gaduh kasaimbangan positip) Upami ku alesan naon anjeun hilap kecap akses sareng nami pangguna, éta ngan bakal muncul sakali nalika pendaptaran, anjeun moal tiasa ngadaptar rekening énggal nganggo alamat IP ieu.

Pikeun narik dana anjeun kedah nyayogikeun detil pendaptaran anu leungit sareng mastikeun akun anjeun.

Kalayan nomer telepon Pendaptaran gancang.

Cara ieu nyayogikeun kaamanan anu hadé pikeun akun anjeun, kumargi prosedur ieu kalebet sms-konfirmasi.

Sistem pamayaran dihubungkeun sareng nomer telepon, ku sabab éta dimungkinkeun pikeun mundur saeutik kauntungan.

Upami anjeun parantos kaleungitan kartu SIM, anjeun kedah ngahirupkeun deui akun anjeun ku ngahubungi pangurus perusahaan.

Teu mungkin pikeun mundur jumlah ageung tina akun kaulinan. Anjeun bakal dipenta pikeun ngeusian detil pribadi anjeun.

Ngaliwatan jaringan sosial Pendaptaran gancang.

Data pribadi anjeun ditransferkeun ti akun jaringan sosial anjeun kana akun pribadi anjeun, anu didamel dina halaman wéb bumi.

Anjeun tiasa ngakses sareng nempatkeun taruhan tina jaringan sosial.

Kusabab kahoyong anonimisasi pangguna dina jaringan sosial, masalah idéntifikasi sareng verifikasi sering timbul. Nalika mindahkeun sacara otomatis, pangguna sering poho pikeun ngédit data pribadi na. Salaku hasilna, ditarikna dana panginten sesah.

Versi basa dina situs

Halaman wéb resmi pabukon tiasa dianggo dina sababaraha basa, nyaéta:

Rusia Inggris Perancis Jérman Italio Lativia
Perancis Turki Azerbaijan Español Romania Ukraina
Portugis Uzbék

Pamaén tiasa milih versi anu paling cocog pikeun aranjeunna.

Mata Artos

Di imah anjeun tiasa ngadamel akun dina rubel, Dolar, euro, tenge, grivnas, yen sareng seueur artos anu sanés.
1xbet henteu ngawatesan pamaén ku cara naon waé dina hal ieu. Anjeun tiasa ngarobih mata uang akun anjeun upami anjeun anggap perlu.
Henteu kéngingkeun gaduh akun anu béda dina sababaraha mata uang, ieu tiasa nyababkeun meungpeuk akun kaulinan anjeun tanpa hak kéngingkeunana.

 

Kasadiaan bagian sareng aplikasi

Bar ménu luhur kalebet sababaraha tab :

  • Tentang Kami
  • Aturan
  • kabijakan privasi
  • Sarat jeung Kaayaan cookie
  • Kontak
  • Program apiliasi
  • Janten agén
  • B2B
  • Janten agén

Panel kénca ngandung tab ieu :

  • Kajawaraan TOP
  • TOP Kaulinan
  • Widang "Filter"
  • Daptar olahraga ku namina
  • Jalur. Kategori A-Z
  • Alternatipna
  • Cyberstream
  • Jangka panjang

Item menu di handap ieu aya dina pane katuhu tina menu:

  • Kupon tohan
  • Tombol kana halaman grup média sosial – Facebook y Twitter
  • Spanduk bonus sareng promosi ayeuna kalayan kasempetan pikeun ilubiung dina éta, via tombol "play here"
  • Blok wawaran CA 1xbet khusus warna-warni daptar varian taruhan dina acara populér. Pamaén ngan kedah pencét dina tombol "Tempat tarohan"..

Jenis tarohan

Di bookmaker buku 1xbet pamaén tiasa milih varian tarohan, nyaéta:

  • Basajan
  • Digabungkeun
  • Sistem
  • Ranté
  • Pamondokan Combinada
  • Cangehgar
  • Kodeu promosi
  • Ngalikeun
  • Sarat
  • Anti gabungan
  • Kabeneran
  • Patén

Sareng aya ogé kamungkinan béda anu aya pikeun pangguna, salaku conto:

  1. <urang>
  2. <Inggris>
  3. <Perpuluhan> (standar)
  4. <Hong Kong>
  5. <Basa Indonésia>
  6. <Malaysia>

Bonus deposit munggaran

Saatos deposit munggaran anjeun kana rekening kaulinan, palanggan anu énggal didaptarkeun di 1xbet sacara otomatis nampi jumlah anu sami sareng artos anu disimpen nalika ngadamel setoran anu munggaran. Artos ieu bakal aya dina akun bonus, sareng pikeun mindahkeun kana rekening utama sareng tiasa ngagunakeunana dina sababaraha cara, anjeun kedah bet éta.

Pikeun ieu perlu ngadamel taruhan tina jinis anu dikombinasikeun sareng kamungkinan henteu kirang tina 1,4 pikeun tiap acara. Duit anu anjeun bet bakal dipotong tina akun utama anjeun. Dana bonus bakal sayogi saatos anjeun milih sareng kéngingkeun jumlah anjeun 5 kali langkung ageung tibatan bonus.

Sadaya bonus sareng promosi

Bonus deposit munggaran dina bookmaker 1xbet sanés ngan ukur hiji-hijina, didieu aranjeunna ngagaduhan program promosi anu cukup luas:

  1. Wilujeng sumping rangkep dugi ka 1500 € + 150 FS
  2. Dinten SUKSES!
  3. Ku Skuad
  4. Liga Legenda возможно
  5. Gabungan TV BET

Pikeun taruhan anu dilakukeun ku pamaén dina ca 1xbet, poin na diisi ulang, anu tiasa ditukeurkeun di toko kode promo. Aya sababaraha bagian, anjeun tiasa milih pilihan bursa:

  • Siber
  • Kaulinan
  • olahraga
  • Bets

Deposit tambahan sareng panarikan dana

1xbet ngagaduhan seueur pilihan henteu ngan ukur garis sareng disiplin, tapi ogé cara pikeun ngeusian sareng narik dana.

Daptar lengkep:

  1. Kartu kiridit: Visa, Mastercard, Privat24. Pilihan anu paling merenah sareng populér pikeun pangguna. Nalika ngadamel setoran, tukang buku nyuhungkeun detil kartu anu dipilih sareng jumlahna;
  2. Terminal pamayaran: pencét dina bagian «pamayaran jasa» -> klik logo 1xbet -> tuliskeun nomer rekening -> nomer telepon sélulér pikeun mastikeun operasi;
  3. Dompét éléktronik sareng sistem pamayaran: Yandex Duit, Qiwi, Skrill, Neteller, ecoPayz;
  4. Operator sélulér: ngeusi ulang liwat akun pribadi, atanapi ku mastikeun SMS;
  5. Perbankan Internét: kuku 32 pilihan;
  6. Cryptocurrency: 17 modeu.

Lisénsi

  • Ngaran mérek – 1XBET
  • Pitunjuk hukum: Gedong Dr.. M. J. Hugenholtzweg Z / N UTC Curaçao Netherlands Antilles
  • Lisénsi No 1668 / JAZ Curaçao.
  • Perusahaan dipiboga sareng dikelola ku 1X Corp N.V.
  • Kontak:
    • info@1xbet-team.com patarosan umum
    • support@1xbet-team.com bantosan téknis
    • security@1xbet-team.com jasa kaamanan
    • pamasaran@1xbet-team.com hubungan masarakat sareng iklan
    • kaanggotaan b2b@1xbet-team.com (online)
    • wawakil retail@1xbet-team.com
    • pamrosésan@1xbet-team.com pamayaran sareng mindahkeun
    • accounting@1xbet-team.com Departemen Keuangan
    • 8 (800) 555-51-81 telepon 24/7 unggal dinten, telepon gratis
    • WhatsApp: +380668655784
    • Viber: +380668655784