1XBET

Bookmaker 1xbet

1xbet minangka bookmaker paling populer ing saindenging jagad, kabeh wong wis ngrungokake babagan dheweke kanthi cara liya, malah sing adoh saka jagad olahraga lan kasino. Perusahaan kasebut digawe ing 2007, kantor langsung nyiyapake sawetara papan taruhan adhedhasar tanah. Mboko sithik omah kasebut wiwit saya amba lan 2012 Aku wis duwe situs web lengkap kanggo nampa taruhan online. 1xbet operasi kanthi lisensi perusahaan Walanda, konser ing Curaçao. Kanggo tujuan 2012 omah duwe luwih saka 400 locales de apuestas terrestres.

Sajrone rong taun sabanjure, bookmaker mbukak luwih saka 200 papan judi ing negara-negara CIS. Dadi cepet kegiatan omah taruhan berkembang, yen ing wektu sing cendhak omah bisa dijupuk 500.000 pangguna ing komputer. 1xbet paling populer ing Walanda, Portugal lan Belgia, pero sobre todo en Italia.

Kerep banget, bookmaker ngundang bal-balan sing misuwur kanggo melu kampanye promosi; Dadi, Pemain bal-balan Italia Andea Pirlo dadi wajah perusahaan. Omah kasebut uga dadi sponsor kejuaraan bal-balan kalebu liga Serie A Italia lan klub sepakbola sing misuwur kaya Barcelona., Liverpool lan Chelsea.
Promosi aktif ing Internet nggawe omah 1xbet dadi pengiklan nomer telu sing paling penting, solo precedido por google y pepsico.

Miturut analitik saka 2020 Bookmaker 1xbet dipromosikake ing 51 negara, y se encuentra entre las diez casas de apuestas más populares del mundo.

1xbet es una de las pocas casas que ha recibido el premio “La Estrella Emergente en Innovación de Apuestas Deportivas”.

Ringkesan perusahaan

Bookmaker nampa taruhan online ing situs web resmi. Pemain bisa nang kabeh olahraga sing dikenal minangka:

Bal-balan Volleyball Basket Hockey
Tenis meja Badminton Dart Jangkrik
Olahraga cyber Baseball Bola tangan Snooker
UFC Bal-balan Australia Biathlon polo banyu
polo banyu Seni beladiri Skating cepet ing es Ski
Langsung mlumpat Bandy Catur Lantai

 

Acara dijadwalake kanggo saben olahraga, rintangan, lan uga varian asil sing bisa ditrapake pamuter.

Situs web resmi ora nggunakake primitif, nanging yen wis darmabakti 5 menit kanggo sinau kabeh bakal pas. Kabeh tab wis diposisikan kanthi apik banget, dadi ora bakal ana masalah ngelingi lokasi sampeyan.

Situs web resmi

1xbet wis suwe ing pasar taruhan, nanging kanggo situs web resmi, iki modern banget. Saka desain nganti pandhu arah, omah nganyari situs kanthi tepat wektu, yen ana kaluputan, diilangi ing wektu paling cedhak. Penting banget kanggo para pemain manawa rintangan bisa dimuat ing wektu sing tepat, apamaneh kanggo sing seneng main langsung.

Situs web resmi bisa digunakake tanpa gangguan 24/7, lan ing sisih ngisor saben kaca ing situs iki ana jendela asisten obrolan online sing bisa takon lan entuk wangsulan sawetara menit.

 

Film 1xbet

Kejabi game lan kasino, pemain bakal bisa nang ing film lan serial TV, amarga akeh perdana film sing ditundha amarga kahanan epidemi virus corona. Opo maneh, penghargaan Festival Film Cannes wis dibatalake kabeh.
Ing omah sampeyan bisa nggawe taruhan sing menarik ing ngisor iki:

Taruhan Katrangan Varian
Sapa sing bakal dadi obligasi anyar? Seri film James Bond karo Daniel Craig wis rampung, Sapa sing bisa ngganti british sing misuwur?
  1. James Norton
  2. Idris Elba
  3. Tom Hardy
  4. Tom Hiddleston
  5. Nikolaj Coster-Waldau
  6. Ryan Gosling
  7. David Beckham
Sapa sing bakal dadi sing terakhir tampil ing video peringatan ing upacara Oscar 2021 Nalika ngirim Oscar, pungkasane ana tradhisi khusus, Video kasebut nuduhake para aktor sing wis ana gandhengane karo film kasebut lan menehi kontribusi ing salah sawijining cara utawa liyane. Kabeh wong kepengin weruh sapa sing dadi sing terakhir ditampilake ing video kasebut.
  1. Olivia de Havilland
  2. Max von Sydow
  3. Ennio Morricone
Film paling dhuwur ing 2021 Iki minangka salah sawijining taruhan paling populer ing kategori film 1xbet, iki dhaptar sing kudu milih film sing paling akeh ngasilake ing box office ing saindenging jagad.
  1. Wonder Woman
  2. Mortal Kombat
  3. Randa ireng
  4. Cepet lan ngamuk 9
  5. Danube
  6. Ora ana wektu kanggo mati

 

Uga ana kode promosi, bonus lan promosi kanggo jinis taruhan iki, langganan buletin resmi supaya bisa nganyari karo warta paling anyar saka omah kasebut.

 

Mlebu menyang akun pribadi ing 1xbet

Akun pribadi minangka panel kontrol kanggo saben pamuter kanggo ngontrol kabeh fungsi omah.

Sawise sampeyan ngrampungake kabeh kolom formulir registrasi, sampeyan bisa ngetik akun pribadi, uga setor lan tarik dana kanthi cara sing cocog kanggo sampeyan, ndeleng statistik game, Sampeyan bisa ndeleng status akun utama lan obligasi, lan uga muter kasino online. Kanggo ngakses akun 1xbet pribadi sampeyan, sampeyan kudu ngeklik lambang wong ing pojok tengen ndhuwur.
Yen sampeyan muter saka aplikasi seluler, banjur sampeyan bisa ngatur akun pribadi miturut sing disenengi. Ing bagean favorit sampeyan bisa nambah olahraga lan tab favorit lan mbusak tab sing ora dibutuhake.

Akun pribadi pangguna kudu duwe kabeh alat sing dibutuhake kanggo ngatur kode promosi. Ing bagean "Setelan Akun" pangguna bakal bisa ndeleng area "verifikasi kode promosi", lan ing jejere tombol "verifikasi kode promosi", sampeyan bisa ngerti kahanan panggunaan lan nemtokake periode validitas saben kode promosi. Sampeyan bisa asring nampa kode promosi kanggo ulang tahun utawa preinan liyane. Minangka bonus, Sugeng dikirim nganggo SMS menyang nomer telpon sampeyan. Opo maneh, yen lali kode promo, data bakal disimpen ing sejarah lan, nganti tanggal kedaluwarsa, Sampeyan bisa nggunakake kode promosi kapan wae sing cocog karo sampeyan.

Versi seluler

Yen sampeyan duwe komputer lawas utawa internet alon, sampeyan bisa nyelehake taruhan liwat versi seluler, yaiku situs resmi sing padha, mung disederhanakake. Ing njero sampeyan bisa nindakake kabeh operasi sing padha, nyeleh taruhan, muter casino, nang totoan, mung luwih cepet. Versi seluler ora bakal duwe spanduk pariwara sing mewah, animasi, amarga bakal bisa luwih cepet. Versi seluler beda-beda gumantung saka sing utama, kajaba ing desain, ing dheweke kabeh luwih gampang.

Kanggo bagean, ing situs web resmi ana link kanggo nginstal aplikasi seluler.

Fitur liyane yaiku kaca seluler uga bisa digunakake saka komputer desktop. Situs iki gampang banget, dadi ora bakal nggunakake akeh lalu lintas.

Download aplikasi seluler kanggo Android lan iOS

Dadi taruhan kasebut bisa ditindakake kanthi nyaman, pangembang bookmaker 1xbet wis nggawe aplikasi kanggo Android. Program kasebut kanthi lengkap nggawe situs web resmi lan ngidini para pemain bisa milih kabeh acara sing kasedhiya ing versi lengkap. 24 jam dina.

Link kanggo ndownload program kasebut ana ing situs web resmi omah kasebut, kanggo nginstal klik ing link. Opo maneh, sampeyan bisa ndownload program kasebut saka layanan file APK.

Versi seluler saka 1xbet wis dikembangake supaya luwih digunakake, nanging ana kalane program kasebut bisa uga ora bisa digunakake, apa sing bisa dadi sebab:

  1. Aplikasi kasebut, kaya situs web, butuh perawatan dijadwal, apa sing dielingake 1xbet sadurunge. Yen sampeyan durung nate weruh peringatan kasebut, coba log menyang akun pribadi saka versi komputer situs kasebut.
  2. Sawetara pangguna nggunakake judi ilegal, menyang jebakan, sing Bookmaker wis sinau kanggo ngetung lan mblokir akun. Mungkin sampeyan ora bisa ngakses akun pribadi sampeyan. Alesan kanggo mblokir akun bisa uga minangka kesalahan saka moderator 1xbet, supaya sampeyan kudu ngubungi layanan dhukungan saka bookmaker.

Program 1xBet bisa didownload saka situs omah, nanging dudu saka layanan resmi Google Play, amarga kabijakan Google nglarang panggunaan judi.

 

 

Ngundhuh program kanggo ios luwih gampang, saka App Store, app abot banget, dadi ora usah ngenteni suwe banget kanggo nginstal.

Kanggo miwiti muter ing aplikasi iPhone sampeyan kudu tindakake pandhuan ing ngisor iki:

  1. Bets mung bisa ditampa yen sampeyan wis ndhaptar lan nggawe setor.
  2. Sadurunge totoan, sinaoni tawaran penawar.
  3. Ing saurutan pilih olahraga sing paling cedhak karo sampeyan, pamula umume milih bal-balan.
  4. Kanggo milih olahraga, sinaoni game sing dipilih lan pilih sing paling apik kanggo sampeyan.
  5. Pilih asil sing pengin dipilih, ana 3 asil utama: P1- tim menang pisanan, Tim menang P2 detik, Dasi X.
  6. Kudu analisa statistik pertandingan klompok kasebut kanthi tliti lan pilih pengamatan ing pungkasan.
  7. Sawise dianalisis kabeh asil, sampeyan bakal ndeleng jendhela, kupon karo konfirmasi totohan, ketik jumlah sing pengin diinvestasikan banjur klik tombol "Bet"
  8. Sampeyan bakal bisa ndeleng "Taruhan ing layar sampeyan".
  9. Kabeh taruhan bakal katon ing menu "Sejarah".
  10. Sampeyan bisa ngatur pesen teks kanggo @mail kanggo nampa kabeh informasi babagan taruhan lan pertandingan populer kanthi tepat wektu.

Priksa ing

Proses registrasi omah gampang banget, lan akun pribadi bisa digawe ora mung liwat situs web resmi, nanging uga liwat aplikasi seluler lan versi seluler situs. Sampeyan bisa ngliwati proses otentikasi kanthi macem-macem cara, yaiku:

  1. Ing siji klik
  2. Liwat jaringan sosial
  3. Karo nomer telpon seluler
  4. Kanthi email.

Sawise ngrampungake formulir registrasi lan nggawe setoran kanthi cara kasebut, sampeyan bisa nyelehake taruhan lan muter ing kasino online. Otentikasi siji klik durung lengkap, dadi aja gumun yen ora bisa setor lan totohan.

Mode registrasi +
Kanthi email Sawise registrasi rampung, akun sampeyan wis fungsi kabeh. Sampeyan bakal bisa nggawe taruhan lan narik dana tanpa registrasi tambahan. Sing paling dawa lan paling angel. Sampeyan butuh perhatian lan sabar.
"Ing sak klik" Cara paling cepet kanggo miwiti taruhan. Minimal informasi sajrone registrasi. Sampeyan bisa langsung nyelehake taruhan (yen sampeyan duwe saldo positif) Yen sampeyan lali sandhi lan jeneng panganggo, sing mung bakal katon sapisan sajrone registrasi, sampeyan ora bakal bisa ndhaptar akun anyar nggunakake alamat IP iki.

Kanggo narik dana, sampeyan kudu menehi rincian registrasi sing ilang lan konfirmasi akun sampeyan.

Karo nomer telpon Registrasi cepet.

Cara iki nyedhiyakake keamanan banget kanggo akun sampeyan, amarga prosedur iki kalebu konfirmasi sms.

Sistem pembayaran digandhengake karo nomer telpon, mula sampeyan bisa narik bathi sithik.

Yen sampeyan wis ilang kertu SIM, sampeyan kudu urip maneh akun kanthi ngubungi administrator perusahaan.

Ora bisa mbatalake jumlah akeh saka akun game. Sampeyan bakal dijaluk isi rincian pribadi sampeyan.

Liwat jaringan sosial Registrasi cepet.

Data pribadi sampeyan ditransfer saka akun jaringan sosial menyang akun pribadi, sing digawe ing situs web omah.

Sampeyan bisa ngakses lan nyelehake taruhan saka jaringan sosial.

Amarga kepinginan kanggo anonim pangguna ing jaringan sosial, masalah identifikasi lan verifikasi asring kedadeyan. Nalika ngirim kanthi otomatis, pangguna asring lali nyunting data pribadine. Asile, penarikan dana bisa uga angel.

Versi basa situs

Situs web resmi pabrikan bisa digunakake ing pirang-pirang basa, yaiku:

Wong Rusia Basa inggris Prancis Jerman Italia Wong Latvia
Prancis Wong Turki Azerbaijan Español Romania Ukraina
Portugis Uzbek

Pemain bisa milih versi sing paling cocog.

Mata uang akun

Ing omah sampeyan bisa nggawe akun kanthi rubel, Dolar, euro, tenge, grivnas, yen lan akeh mata uang liyane.
1xbet ora matesi pemain kanthi cara apa wae. Sampeyan bisa ngganti mata uang akun yen sampeyan nganggep perlu.
Ora diidini duwe macem-macem akun ing macem-macem mata uang, iki bisa nyebabake pamblokiran akun game sampeyan tanpa duwe hak pulih.

 

Kasedhiyan bagean lan aplikasi

Bar menu ndhuwur kalebu sawetara tab :

  • Babagan kita
  • Aturan
  • Kebijakan Privasi
  • Kebijakan Cookie
  • Kontak
  • Program afiliasi
  • Dadi agen
  • B2B
  • Dadi agen

Panel kiwa ngemot tab ing ngisor iki :

  • Kejuaraan TOP
  • TOP Game
  • Kolom "Filter"
  • Dhaptar olahraga miturut jeneng
  • Garis. Kategori A-Z
  • Alternatif liyane
  • Cyberstream
  • Jangka dawa

Item menu ing ngisor iki dununge ing panel sisih tengen menu:

  • Kupon totoan
  • Tombol menyang kaca grup media sosial – Facebook lan Twitter
  • Spanduk bonus lan promosi saiki bisa uga melu, liwat tombol "play here"
  • Blok penawaran khusus CA 1xbet warna-warni dhaptar varian taruhan ing acara populer. Pemain mung kudu ngeklik tombol "Taruhan taruhan"..

Jinis taruhan

Ing pemain Bookmaker 1xbet bisa milih varian taruhan, yaiku:

  • Sederhana
  • Gabungan
  • Sistem
  • Rantai
  • Panginepan Combinada
  • Lanjut
  • Kode promosi
  • Kaping pirang-pirang
  • Sarat
  • Anti-gabungan
  • Kabegjan
  • Paten

Lan uga ana kemungkinan beda kanggo pangguna, tuladhane:

  1. <U.S>
  2. <Inggris>
  3. <Decimal> (gawan)
  4. <Hong Kong>
  5. <Wong indonesia>
  6. <Wong malaysia>

Bonus deposit pisanan

Sawise nggawe setoran pertama menyang akun game, pelanggan sing mentas ndhaptar ing 1xbet kanthi otomatis nampa jumlah dhuwit sing padha setor nalika nggawe setor pertama. Dhuwit iki bakal ana ing akun bonus, lan kanggo pindhah menyang akun utama lan bisa digunakake ing sawetara cara, sampeyan kudu nang.

Kanggo iki, kudu nggawe taruhan kanthi jinis gabungan kanthi kemungkinan ora kurang saka 1,4 kanggo saben acara. Dhuwit sing sampeyan taruhan bakal dijupuk saka akun utama sampeyan. Dana bonus bakal kasedhiya sawise sampeyan milih lan menang jumlah sampeyan 5 kaping luwih saka bonus.

Kabeh bonus lan promosi

Bonus deposit pertama ing bookmaker 1xbet ora mung siji, ing kene dheweke duwe program promosi sing cukup jembar:

  1. SELAMAT DATANG PAKET NGANTI € 1500 + 150 FS
  2. Dina WIS!
  3. Dening SQUAD
  4. Liga Legenda возможно
  5. Gabungan TV BET

Kanggo taruhan sing ditindakake para pemain ing ca 1xbet, poin bakal diisi ulang, sing bisa diijolke ing toko kode promo. Ana sawetara bagean, sampeyan bisa milih opsi ijol-ijolan:

  • Cyber
  • Dolanan
  • olahraga
  • Bets

Simpenan biaya tambahan lan penarikan dana

1xbet duwe macem-macem pilihan ora mung garis lan disiplin, nanging uga cara kanggo nambah lan mbatalake dana.

Dhaptar lengkap:

  1. Kertu kredit: Visa, Mastercard, Privat24. Pilihan sing paling trep lan populer kanggo pangguna. Nalika nggawe celengan, bookmaker takon rincian kertu sing dipilih lan jumlah kasebut;
  2. Terminal pambayaran: klik ing bagean «pembayaran layanan» -> klik logo 1xbet -> ketik nomer akun -> nomer telpon seluler kanggo ngonfirmasi operasi kasebut;
  3. Dompet elektronik lan sistem pembayaran: Dhuwit Yandex, Qiwi, Skrill, Neteller, ecoPayz;
  4. Operator seluler: mbayar ulang liwat akun pribadi, utawa kanthi konfirmasi SMS;
  5. Internet banking: paku 32 pilihan;
  6. Cryptocurrency: 17 mode.

Lisensi

  • Jeneng tradhisi – 1XBET
  • Arah ukum: Bangunan Dr.. M. J. Hugenholtzweg Z / N UTC Curaçao Antillen Walanda
  • Lisensi No 1668 / JAZ Curaçao.
  • Perusahaan kasebut diduweni lan dikelola dening 1X Corp N.V.
  • Kontak:
    • info@1xbet-team.com pitakon umum
    • support@1xbet-team.com pitulungan teknis
    • layanan keamanan security@1xbet-team.com
    • marketing@1xbet-team.com hubungan umum lan pariwara
    • keanggotaan b2b@1xbet-team.com (online)
    • perwakilan retail@1xbet-team.com
    • pembayaran lan transfer processing@1xbet-team.com
    • accounting@1xbet-team.com Departemen Keuangan
    • 8 (800) 555-51-81 telpon 24/7 saben dina, telpon gratis
    • WhatsApp: +380668655784
    • Viber: +380668655784